ГО Фронт Змін або Що за благодійні акції

Одна з співробітниць зробила розсилку поштою на офіс про благодійну акцію по здачі крові від ГО Фронту Змін.

Дійсно добра справа, але трохи прочитавши далі листа стали цікаві інші речі.

«В п'ятницю ГО Фронт Змін організовує благодійну акцію донорської здачі крові. Збираємось о 8.00 на Боярка, де прийомний покої обласної лікарні (вулиця паралельна Буковинській зі сторони готелю Буковина). Робимо флюрографію, а потім здаємо кров. Хто має флюрографі. зроблену цьогоріч — взяти з собою. З собою треба мати паспорт.»

Не зовсім розумію чому кров здається саме до обласної лікарні, адже банк крові знаходиться в іншому місці та де знайти опис їх «акцій», якщо зайти на їх сайт то вони його перестали оновлювати — "Із 17 червня 2013 року сайт «Фронту Змін» не оновлюється і працює в режимі архіву. Усі новини читайте на сайті ВО «Батьківщина»".

Дивно, але в інтернеті не знайшов такої інформації (погано або не там шукаю?). Чи «Політична сила „Фронт Змін“ немає нічого спільного з ГО „Фронт Змін“.

Чи може мені хтось пояснити, як таке може бути.

ps: Я не журналіст, але цікавлюсь життям мого міста та дивні незрозумілі події взривають мені мізки.

1 коментар

Святослав Вишинський
Громадська організація «Фронт змін» є іншою стороною ліквідованої Політичної партії «Фронт змін». Очевидо, громадська організація після об'єднання партії зі Всеукраїнським об'єднанням «Батьківщина» продовжує існувати під тим самим крилом, що і раніше.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте